Fusha e shërbimit nga Kina kontinentale në Hong Kong

Rreth Duoduo

Mirë se vini tek ne

Duoduo Logistics është fokusuar në logjistikën Kinë-Hong Kong për shumë vite dhe u ofron klientëve shërbime importi dhe eksporti me një ndalesë midis Kinës dhe Hong Kongut.Kryesisht i angazhuar në logjistikën e Hong Kongut, tonelata automjetesh, mallrash dhe ofrimin e logjistikës së importit dhe eksportit të Hong Kongut, shërbime logjistike ndërkombëtare të mallrave, me depo tranziti në Shenzhen dhe Hong Kong dhe ka flotën e vet të ekipeve të dërgimit të Hong Kongut dhe Hong Kongut dhe kontinentit mjetet e vendosjes.Kompania zotëron 20 automjete të Hong Kongut që operojnë vetë, ekipin e vet të deklaratave doganore dhe kualifikimet e deklaratave doganore dhe të inspektimit të vetëkujdesit.Me përvojë shumëvjeçare në operacionet e importit dhe zhdoganimit në industrinë e logjistikës në Kinë dhe Hong Kong, ne do të përcjellim zhdoganimin e mallrave të klientëve gjatë gjithë procesit.Dhe ka monitorim dhe staf 24 orësh që kanë punuar në kompani për shumë vite dhe janë shumë të përgjegjshëm për punën e tyre për të garantuar sigurinë e mallrave.

  • Dodo

Biznesi Bërthamë

Lajmet e fundit

  • Lajmet më të fundit të logjistikës në Hong Kong

    Kohët e fundit, logjistika në Hong Kong është prekur nga epidemia e re e kurorës dhe trazirat politike dhe është përballur me disa sfida.Për shkak të shpërthimit, shumë vende kanë vendosur kufizime udhëtimi dhe bllokime, duke shkaktuar vonesa dhe ndërprerje në zinxhirët e furnizimit.Për më tepër, trazirat politike në Hong Kong mund të kenë gjithashtu një ndikim të caktuar në operacionet logjistike.Megjithatë, Hong Kongu...

  • Kufizimet e Hong Kongut për automjetet e mallrave

    Kufizimet e Hong Kongut për kamionët lidhen kryesisht me madhësinë dhe peshën e mallrave të ngarkuara dhe kamionët ndalohen të kalojnë gjatë orëve dhe zonave të caktuara.Kufizimet specifike janë si më poshtë: 1. Kufizimet e lartësisë së automjeteve: Hong Kongu ka kufizime të rrepta në lartësinë e kamionëve që lëvizin në tunele dhe ura. Për shembull, kufiri i lartësisë së tunelit të rrugës Zhao Wo në linjën Tsuen Wan është 4.2 metra.

  • Zhvillimi i zgjuar i logjistikës në Hong Kong

    Kuptohet se shumë kompani logjistike po përshpejtojnë zbatimin e strategjive inteligjente të zhvillimit, duke prezantuar teknologji të tilla si Interneti i Gjërave, inteligjenca artificiale dhe të dhëna të mëdha për të përmirësuar efikasitetin dhe cilësinë e transportit.Për më tepër, Qeveria e Rajonit të Posaçëm Administrativ të Hong Kongut lançoi së fundmi "Fondin e Kërkimit Special të E-Commerce" për të promovuar inovacionin dhe zhvillimin e industrisë lokale të tregtisë elektronike. Pritet...