Produktet

 • Makinë me qira në Kinë dhe Hong Kong

  Makinë me qira në Kinë dhe Hong Kong

  I përshtatshëm për logjistikën e ngarkesave në shkallë të gjerë Mënyra e transportit të Hong Kongut, transporti derë më derë i automjeteve të plota të eksportuara në Hong Kong, dorëzimi brenda një dite, agjenti doganor, marrja në dok dhe kthimi i kabineteve, më shumë se 60 vetë-operuar Rimorkio Kinë-Hong Kong, kamionë ton, kamionë me shtrat të sheshtë, port i integruar Burimet e automjeteve arrijnë në 200 automjete, të cilat mund të plotësojnë nevojat e produkteve të ndryshme të dërguara në Kinë dhe Hong Kong. Ekipi i zhdoganimit të Hong Kong Hui ka 20 vjet përvojë në zhdoganimi në Hong Kong dhe është i aftë në trajtimin e llojeve të ndryshme të deklaratave të importit dhe eksportit të ngarkesave dhe zhdoganimit në Hong Kong, duke shmangur në mënyrë efektive rreziqet e ndryshme tregtare dhe duke siguruar zhdoganimin e sigurt të mallrave.Përparësitë tona ● Ekipi i zhdoganimit: Ekipi i zhdoganimit të Ganghui, me 20 vjet përvojë në zhdoganimin në Hong Kong, është i aftë në trajtimin e llojeve të ndryshme të deklaratave të importit dhe eksportit të mallrave dhe zhdoganimit në Hong Kong.Shmangni në mënyrë efektive rreziqe të ndryshme tregtare.Garantoni zhdoganimin e sigurt të mallrave ● Garancia e sigurisë: Mallrat dëmtohen ose humbasin gjatë transportit midis Kinës dhe Hong Kongut. Ganghui ka një standard të plotë kompensimi për të mbrojtur interesat e klientëve...
 • Ngarkesa me shumicë në Kinë dhe Hong Kong

  Ngarkesa me shumicë në Kinë dhe Hong Kong

  Ofroni shërbime transporti konsoliduese për sendet ushqimore të blera në platformat e tregtisë elektronike si Taobao, JD.com dhe Pinduoduo, si dhe të gjitha llojet e mobiljeve, mallrave të mëdha, etj. për në Hong Kong.Efikasiteti i transportit të kontejnerëve Kinë-Hong Kong rrit vlerën, shërbimi krijon markë, merr klientët si bazë, merr sigurinë si përgjegjësi dhe merr afatin kohor si qëllim për të ofruar shërbime efikase të transportit të mallrave me shumicë Kinë-Hong Kong, në mënyrë që të gjithë Hong-un Miqtë e Kongut mund të blejnë me kënaqësi në internet në kontinent.● Ekipi i zhdoganimit: Ekipi i zhdoganimit të Hong Kong Hui, me 20 vjet përvojë në zhdoganimin në Hong Kong, është i aftë në trajtimin e të gjitha llojeve të deklaratave të importit dhe eksportit të mallrave dhe zhdoganimit në Hong Kong.Shmangni në mënyrë efektive rreziqe të ndryshme tregtare.Garantoni zhdoganimin e sigurt të mallrave ●Garancia e sigurisë: nëse mallrat dëmtohen ose humbasin gjatë procesit të transportit midis Kinës dhe Hong Kongut, Ganghui ka një standard të plotë kompensimi për të mbrojtur interesat e klientëve.
 • Tregti e përgjithshme

  Tregti e përgjithshme

  Siguroni transportin derë më derë të tonelave të automjeteve në Kinë dhe Hong Kong, dhe importet FCL, veproni si agjent për zhdoganimin e importit të Hong Kongut dhe trajtoni dokumentet e zhdoganimit!Dorëzimi njëditor për eksportet e Hong Kongut, garancia e transportit me rrezik zero dhe ju ofron me gjithë zemër shërbime logjistike të linjës speciale të Hong Kongut me një ndalesë!Ne jemi të përkushtuar për të ndërtuar një markë logjistike dhe për të rritur vlerën e shërbimit. Ne do të ecim me ju gjatë gjithë rrugës në rrugën e logjistikës!Arsyet për të na zgjedhur ● Lehtë për t'u përdorur, i përshtatshëm dhe i shpejtë ● Pas vitesh trajnimi, ne kemi ndërtuar një ekip profesional dhe të përkushtuar talentesh për të mbrojtur transportin e mallrave ● Autobusë të shumtë të Hong Kongut dhe Makausë kalojnë në doganë drejtpërdrejt çdo ditë. dhe informacion transparent logjistik, gjurmim i plotë ● Shërbimi me një ndalesë për marrjen dhe transportin, deklaratën doganore dhe inspektimin e mallrave dhe dërgimin në derë ● Përvojë vite në Hong Kong dhe Macau transport me linja speciale, reputacion të mirë në industri, dhe garancia e shërbimit të markës