Производи

 • Кина и Хонг Конг изнајмени автомобил

  Кина и Хонг Конг изнајмени автомобил

  Погоден за товарна логистика со големи размери. Кина-Хонг Конг приколки, тонски камиони, камиони со рамно лежиште, интегрирано пристаниште Ресурсите на возилата достигнуваат до 200 возила, кои можат да ги задоволат потребите на различни производи што се испорачуваат во Кина и Хонг Конг.Тимот за царинење на Хонг Конг Хуи има 20-годишно искуство во царинење во Хонг Конг и е умешен во ракување со различни видови декларации за увоз и извоз на карго и царинење во Хонг Конг, ефикасно избегнувајќи различни трговски ризици и обезбедувајќи безбедно царинење на стоката.Нашите предности ● Тим за царинење: Тимот за царинење на Гангхуи, со 20-годишно искуство во царинење во Хонг Конг, е умешен во ракување со различни видови на декларации за увоз и извоз на карго и царинење во Хонг Конг.Ефикасно избегнувајте различни трговски ризици.Гаранција за безбедно царинење на стоката ● Безбедносна гаранција: Стоката е оштетена или изгубена за време на транспортот помеѓу Кина и Хонг Конг Гангуи има комплетен стандард за компензација за заштита на интересите на клиентите...
 • Кина и Хонг Конг рефус товар

  Кина и Хонг Конг рефус товар

  Обезбедете консолидирани транспортни услуги за намирници купени на платформи за е-трговија како што се Taobao, JD.com и Pinduoduo, како и секаков вид мебел, гломазна стока итн. до Хонг Конг.Ефикасноста на контејнерскиот транспорт Кина-Хонг Конг ја подобрува вредноста, услугата создава бренд, ги зема клиентите како јадро, ја зема безбедноста како одговорност и ја зема навременоста како цел за да обезбеди ефикасни услуги за транспорт на рефус карго Кина-Хонг Конг, така што сите Хонг Пријателите од Конг можат со задоволство да купуваат онлајн во копното.● Тим за царинење: Тимот за царинење на Хонг Конг Хуи, со 20-годишно искуство во царинење во Хонг Конг, е умешен во ракување со сите видови декларации за увоз и извоз на карго и царинење во Хонг Конг.Ефикасно избегнувајте различни трговски ризици.Гаранција за безбедно царинење на стоката lГаранција за безбедност: ако стоката е оштетена или изгубена за време на транспортниот процес помеѓу Кина и Хонг Конг, Ganghui има целосен стандард за компензација за заштита на интересите на клиентите.
 • Општа трговија

  Општа трговија

  Обезбедете транспорт од врата до врата на тони возила во Кина и Хонг Конг и увоз на FCL, дејствувајте како агент за увозно царинење во Хонг Конг и ракувајте со документи за царинење!Еднодневна испорака за извозот од Хонг Конг, гаранција за транспорт со нула ризик и сесрдно ви обезбедуваме едношалтерски специјални логистички услуги во Хонг Конг!Посветени сме на градење логистички бренд и подобрување на вредноста на услугите.Ќе чекориме со вас до крај на логистичкиот пат!Причини да не изберете ● Лесен за ракување, удобен и брз ● По години обука, изградивме професионален и посветен тим на таленти за заштита на транспортот на стоки ● Повеќекратни шатл-автобуси во Хонг Конг и Макао секојдневно минуваат директно преку царина. и транспарентни логистички информации, целосно следење ● Едношалтерска услуга за подигање и транспорт, царинска декларација и проверка на стоката и испорака до врата ● Години искуство во специјален транспорт на линија во Хонг Конг и Макао, добра репутација во индустријата и гаранција за услуга на брендот